25-ма водачи, шофирали след употреба на алкохол, и трима –

...
 25-ма водачи, шофирали след употреба на алкохол, и трима –
Коментари Харесай

`МВР за ден засече 25-ма, седнали зад волана пили, 3-ма – взели наркотици

 25-ма водачи, карали след приложимост на алкохол, и трима – под въздействието на опиати, са открити за миналото денонощие при провежданата профилирана полицейска операция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

През миналото денонощие са тествани 7898 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 10 127 водачи и пасажери. Съставени са 2093 фиша и 505 акта за открити административни нарушавания.

От систематизираните данни по метода „ линеен надзор “ са тествани 2116 моторни транспортни средства и 2812 водачи и пасажери. За установени нарушавания са формирани 538 фиша и 123 акта.

Установени са трима водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, и четирима – с над 1,2 промила. Двама водачи са засечени зад кормилото под въздействието на наркотични субстанции или техни аналози.

Данните са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани до 16:00 часа през днешния ден.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че трима души са починали, а 23-ма са ранени при станалите 12 тежки катастрофи в страната през миналото денонощие.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР